Paula Preçi, modelja që po fascionon me bukurinë e saj!

Paula Preçi, modelja që po fascionon me bukurinë e saj!

Paula Preçi, modelja që po fascionon me bukurinë e saj!

Paula Preçi jeton në Lezhë dhe është 23 vjeçe. Gjatesia e saj është 171 cm dhe ka mbaruar studimet pë Gjuhën, Letësi Shqipe.

Paula ka një trupo të mrekullueshme dhe ajo ka ditur se ku mund ta gjej veten, pra në modelizëm. Është modele profesionale dhe ka fituar deri tani pesë çmime të ndryshme, si në vijim: Miss Bikini Univers of Albania, Miss pavarësia 2016. Në Itali ka përfaqësuar Shqipërinë në Miss Model internationale, ku ka marrë çmimin Miss cinema 2016. Në Kosovë Best Model kam marrë dy çmime Miss Body dhe përfaqson Shqipërinë në Rumani. Kurse, me datë tetë tetor do ta përfaqësojë Shqipërinë në Miss Grand Albania në Las Vegas. Ajo tha për vipstar.info se ka plane të mëdha për të ardhmen dhe pritet të jetë ndër modelet më të kërkuara shqiptare, shkruan vipstar.info.
    Ky artikull nuk ka asnjë koment. Bëhu i pari!

Komento:

Shkruaj kodin!


shkronja të mbetura.