Ndryshim në minutën e fundit: Ja se si "Pretty Woman" duhet të përfundonte

Ndryshim në minutën e fundit: Ja se si "Pretty Woman" duhet të përfundonte


Filmi "Pretty Woman" me Julia Roberts dhe Richard Gere në rolet kryesore duhet të ketë pasur një vend shumë më të errët, por autorët nuk mbetën në versionin e parë të shkrimit.

Skenarist Layton ka zbuluar në një intervistë për "Vanity Fair", se sipas versionit të pare, filmi duhet të quhej "Tre mijë dollarë." Kjo është dashur të jetë shuma që prostituta në film mbledh për shërbimet e saj.

- Unë kam qenë një skenarist i cili isha duke u përpjekur për të marrë një punë, unë kam qenë i papunë dhe kam qenë duke u përpjekur për të shitur skenarin, por kam shkruar të seknaret për komedi dhe askush nuk më vinte re. Pastaj i thashë vetes: "Epo, ndoshta unë duhet të bëjë diçka më të rëndë dhe dramatike", - tha ai.

Në versionin e parë të filmit, Vivian është dashur të jetë e varur nga droga në fund të filmit dhe Edvard e largon nga makina së bashku me mikeshen e saj Kit. Pastaj duhej të hidheshin edhe tre mijë dollarët, çmim për të cilin u ra dakord. Vipstar.info

    Ky artikull nuk ka asnjë koment. Bëhu i pari!

Komento:

Shkruaj kodin!


shkronja të mbetura.