I dërgon pornostaren burrit që ta provokojë, gruaja shokohet nga reagimi i tij

I dërgon pornostaren burrit që ta provokojë, gruaja shokohet nga reagimi i tij


Fillimisht djali nuk ia var, por pasi del nga supermarketi, vajza seksi qëndron sërish para tij, e ndalon, e madje i thotë se mund t’i bëjë edhe favore seksuale, pa e pasur aspak problem. E gjithë skena filmohet nga kamerat dhe i tregohet të dashurës së djalit.

Si përfundon gjithçka? Me një surprizë të madhe që nuk është aspak siç e imagjinoni ju.

    Ky artikull nuk ka asnjë koment. Bëhu i pari!

Komento:

Shkruaj kodin!


shkronja të mbetura.