Dasmë “e çmendur” në Has, dhëndri merr nusen me helikopter dhe dy limuzina (Foto)

Dasmë “e çmendur” në Has, dhëndri merr nusen me helikopter dhe dy limuzina (Foto)

Momenti i marrjes së nuses duket se është një moment shumë i rëndësishëm për shqiptarët.

Shpeshherë kemi parë që dhëndri zgjedh ta marrë nusen me helikopter, por një i ri hasjan ka menduar diçka pak më ndryshe. Veç helikopterit, ai ka zgjedhur që të përdorë edhe dy limuzina “Hummer” në shërbim të ceremonisë së martesës së tij.

    Ky artikull nuk ka asnjë koment. Bëhu i pari!

Komento:

Shkruaj kodin!


shkronja të mbetura.