Dhëndri nga Shkupi e kap nusen duke bërë seks në ditën e dasmës

Dhëndri nga Shkupi e kap nusen duke bërë seks në ditën e dasmës

Ndodh edhe kjo, dhëndri rastësisht shkon në tualet për fat të keq aty i njeh këpucët e gruas së tij ku më pas me forcë e hap derën dhe sheh se nusja e tij është duke bërë seks me kumbarin e tij.
Dhëndri nuk e duroi turpin dhe menjëherë vrapoi tek salla ku ju tha mysafirëve se dasma u ndërpre dhe se nusja e re është duke e tradhtuar që nga dita e parë.

Nuk bëhen të ditur detajet e personave në fjalë por as edhe emri i hotelit në të cilin ishte e organizuar dasma vetëm për portalin maqedonas “magiçni svadbi” Slavica J. si mysafire e tregon rastin në detaje, vlen të theksohet se dhëndri dhe nusja kanë qenë të nacionalitetit maqedonas. /Albtime

    Ky artikull nuk ka asnjë koment. Bëhu i pari!

Komento:

Shkruaj kodin!


shkronja të mbetura.