Afrim Muçiqin e mbulojnë me para në dasmën e Samir Ujkanit (Video)

Afrim Muçiqin e mbulojnë me para në dasmën e Samir Ujkanit (Video)

Një dasmë tradicionale, portieri shqiptar, Samir Ujkani ka kurorëzuar me martesë lidhjen disavjeçare me partneren e tij, Efnan.

Në dasmën e ciftit ishin të pranishëm familjarët dhe miqtë e Ujkanit, ku nuk munguan as fytyrat publike që vazhdimisht postonin fotografi dhe video të ceremonisë në rrjetet sociale.

Në një video shihen disa momente kur në dasmë është shtruar sofra për burrat, siç e do tradita shqiptare.

Ajo që bie në sy në këtë video është fakti se sofra është e mbushur me para, që i janë dhënë nga dasmorët këngëtarit Afrim Muçiqi.

    Ky artikull nuk ka asnjë koment. Bëhu i pari!

Komento:

Shkruaj kodin!


shkronja të mbetura.