Çanta që kushton 4 milionë dollarë, ja çka e bën të veçantë (FOTO)

Çanta që kushton 4 milionë dollarë, ja çka e bën të veçantë (FOTO)

Çanta që shihni në foton e mësipërme kushton plot 4 milionë dollarë, ndërsa së fundmi është nxjerrë në ankand.

Ajo që e bën këtë çantë të kushtojnë “sa qimet e kokës”, është fakti se është përdorur nga njeriu i parë që ka shkelur në Hënë, Neil Armstrong, në vitin 1969 teksa çantën e përdori për të mbledhur gurë dhe rërë nga sipërfaqja e satelitit të Tokës.

Kjo është pajisja e vetme që ka ndarë në shitje nga anija kozmike e cila hyri në histori

    Ky artikull nuk ka asnjë koment. Bëhu i pari!

Komento:

Shkruaj kodin!


shkronja të mbetura.