Nuk ka seri të tretë “Seksi dhe qyteti

Nuk ka seri të tretë “Seksi dhe qyteti

Lajme të këqija vijnë për të gjithë adhuruesit e filmit “Seksi dhe qyteti”. Protagonistja e filmit, Sarah Jessica Parker ka konfimuar se nuk do të ketë më një seri të tretë të filmit.
“Ka mbaruar…Ne nuk do ta bëjmë,”-u shpreh shumë e zhgënjyer ylli i Hollywood.
Aktorja nuk dëshironte që kjo eksperiencë dhe filmi i 4 shoqeve të merrte fund.
“Jam e zhgënjyer. Kemi pasur skenarin më të bukur, argëtues dhe gazmor. Nuk është zhgënjyesje vetëm fakti që nuk do të arrijmë ta tregojmë këtë histori, por më shumë për audiencën që ka kohë që shpreh dëshirën e një filmi tjetër.”

    Ky artikull nuk ka asnjë koment. Bëhu i pari!

Komento:

Shkruaj kodin!


shkronja të mbetura.