Ceni Hollywood beson në fitoren e Robin Krasniqit

Ceni Hollywood beson në fitoren e Robin Krasniqit

Gjithmonë janë parë bashkë por ditëve të fundit i shohim cdo ditë e gati 24 orë bashkë, por duket se janë miq mjaft të mirë. Po flasim për personazhin Ceni Hollywood dhe boksierin e njohur Robin Krasniqi, ku ai do ta shoqërojë boksierin edhe në meqin që ka më 3 shkurt kundër Polakut ne Frankfurt. Madje mësojmë se Ceni beson në fitoren e Haxhi Krasniqit, dhe e sheh se së bashku me të do të kthehen me rripin e fitores. Edhe ne urojmë dhe shpresojmë që do të jetë fitimtar boksieri i famshëm shqiptar.


    Ky artikull nuk ka asnjë koment. Bëhu i pari!

Komento:

Shkruaj kodin!


shkronja të mbetura.