Gucci & Prada - Super Hitit i ri nga Reli FOTO-VIDEO

Gucci & Prada - Super Hitit i ri nga Reli FOTO-VIDEO

Tregu i muzikës sonë çdo ditë e më shumë po pasurohet me emra të rinj që futen në këtë treg të ngjeshur . Një artist i ri që premton shumë në industrinë e muzikës është Reli.

Reli sapo ka publikuar projektin e tij më të ri me titull “Gucci & Prada ” këngë kjo që vjen e vizualizuar me videoklip.

Ky projekt është punuar në mënyr shumë profesjonale dhe Reli e sjell të interpretuar në mënyrë të veçantë, këngë e cila pritet të rezultojë e suksesshme.

Shumë prej artistëve tanë edhe pse emra të rinj janë pritur mirë nga publiku, Reli është një emër që premton të ngritet shpejt në skenë.
Për muzikën e këngën Gucci & Prada është përkujdesur ESBeats, për tekstin Reli ndërsa për videoklipin BUG.!    Ky artikull nuk ka asnjë koment. Bëhu i pari!

Komento:

Shkruaj kodin!


shkronja të mbetura.