Mera Zymeri plot 25 vite në skenë, ja dhurata për Pavarësinë

Mera Zymeri plot 25 vite në skenë, ja dhurata për Pavarësinë

Ajo është një artiste e dashur dhe kudo e kërkuar falë zërit të saj, por dihet se ajo ka nisur karrierën e saj muzikore me këngë mjaft domethënëse e kombëtare, ndërsa këtë vit ajo feston 25 vjetorin në skenë. Kjo është këngëtarja e njohur Mera Zymeri, ku mësojmë se për pak ditë ajo do të vijë me një këngë sërish me temë kombëtare për 10 Vjetorin e Pavarësisë së Kosovës. Orkestrimi i këngës është punuar nga Alban Furtuna ndërsa videoklipi është realizuar nga Max Production, e në këngë mysafir special është aktori i madh Cun Lajci.


    Ky artikull nuk ka asnjë koment. Bëhu i pari!

Komento:

Shkruaj kodin!


shkronja të mbetura.