Faton Musa nesër vjen me baladën e bukur “Çfare je”

Faton Musa nesër vjen me baladën e bukur “Çfare je”

Do të jetë kënga e tij e parë e punuar më seriozisht që nga teksti, muzika e deri te videoklipi, e prandaj i ka kushtuar shumë rëndësi dhe kohë për ta menduar si duhet. Po flasim për këngëtarin e ri por me një zë mjaft të bukur nga Podujeva, Faton Musa, i cili ë do të sjellë këtë projekt të tij të parë të kompletuar që mban titullin “Çfare je”, me tekst dhe muzikë nga Kreshnik Avdiu dhe orkestrim nga Ardian Kastrati, e video punuar nga Bug Production. Fatoni përvec se është djalosh simpatik ai ka kohë që nga shoqëria e deri njerëzit që e takonin për herë të parë kishte kompliemente për zërin e tij e që i duhet tregut muzikor. Por do të bindeni me këtë që sapo thamë pasi të vijë kënga që do të jetë një baladë e bukur kënduar nga ai.
    Ky artikull nuk ka asnjë koment. Bëhu i pari!

Komento:

Shkruaj kodin!


shkronja të mbetura.