Luljeta Haziri fillon me këngë në disporë..

Luljeta Haziri fillon me këngë në disporë..

Iu rikthye ëndërrës shumë vjeqare Luljeta Demiri Haziri,ajo sot para nje publikut me qindra shqiptar pjesmarres performoi ne Gjermani.

Luljeta kaloi nje situat te veshtire shendetsore nga kanceri dhe tani duket shumë më mirë dhe shumë e lumtur që arriti ti bëjë te vallezojn me zërin e saj shumë shqipetar ne Gjermani..

Të gjithë atemosfren qe e krijoi e publikoi live në rrjetin social Facebook.


Duket se Luljeta është cdo ditë e më shumë pran muzikes ëndërres së saj që po i realizohet..
    Ky artikull nuk ka asnjë koment. Bëhu i pari!

Komento:

Shkruaj kodin!


shkronja të mbetura.