Vazhdon në “Në hap me Rugovën”

Vazhdon në “Në hap me Rugovën”

“Në hap me Rugovën”, vazhdon rrugën e tij të suksesit, autori Adnan Merovci, vazhdon promovimin e librit të tij nëpër botë. Meorvci, njëri prej personave më të afërt të presidentit historik të Kosovës, Ibrahim Rugova, ka përmbledhur në libër kujtimet me të. Nga ana tjetër kritiket e kanë vlerësuar librin më vlera të çmuara, ndërkaq diaspora vazhdon të interesohet për ta pasur nga afër këtë libër dhe autorin, andaj tani autori do të bëjë prezantimin në Hamburg të Gjermanisë më 13 Mars, në ora 12:00, poashtu do të shfaqet edhe dokumentari, “Një dekadë në 18 minuta (1989-1999)".


    Ky artikull nuk ka asnjë koment. Bëhu i pari!

Komento:

Shkruaj kodin!


shkronja të mbetura.