Fakte që nuk i keni ditur për "Pretty Woman

Fakte që nuk i keni ditur për "Pretty Woman

Ne besojmë se keni shikuar filmin ndonjëherë ose disa herë, por këto gjëra nuk mund t’ dini në lidhje me të1. "Pretty Woman" është në fakt një film i Disney, dhe tani e dime se fraza tani më e qartë është "The Cinde-fuckin-rella".2. Film do të quhej "$ 3,000", e cila korrespondon me shumën për të cilën Edward dhe Vivian ranë dakord. Për fat të mirë, kjo ide nuk ka shkuar.

3. Edhe pse roli i Vivian marrë një të veçantë Julia Roberts, për atë pjesë të lojës ishin Sandra Bullock, Meg Ryan, Madonna, Sarah Jessica Parker, Drew Barrymore dhe Kristin Davis.4. Në poster është Julia mephotoshop në trupin e saj dublericë është Shelley Michelle. Gjithashtu, flokët e Richardit janë të zinj, ndërsa janë gri në film.Filmi i pestë në fakt është dashur të jetë një dramë e errët në lidhje me prostitucionin në Los Angeles, dhe Vivian është menduar të jetë nën varësinë e drogës. përfundimi i saj përfshiu Edward meVivian që nxirret nga makina dhe udhëtimi i saj në Disneyland me paratë e fituara.6. Në The Beverly Wilshire mund të përjetoni "Pretty Woman" e vërtetë, në qoftë se juve ju teprojnë $ 100,000.7. Skena legjendare në të cilën Edward fërkon gishtat e Vivian-së, ishte një gjerdan diamante dhe ishte improvizim i Gere, dhe sot ajo sigurisht që është një nga skenat më të famshme të filmit.Veshje mbresëlënëse e Julias e kuqe ishte menduar të jetë e zezë, por projektuesi Marilyn Vance nuk pranoi.9. Opera ku çifti shkoi për të parë ishte "La Traviata", në të cilën ajo prostitutë bie në dashuri me një njeri të pasur.10. Për rolin e Edward në lojë ishin John Travolta, Silvester Stallone, Christopher Reeve, Denzel Washington dhe Daniel Day-Lewis.

11 Richard Gere në fillim mendonnte se karakteri i tij ishte i marrë.

12. Ai luajti me të vërtetë në piano, të cilën e kishte kompozuar vetë.


13, Julia shte aq nervoze për skenat e seksit, se që ajou trazua në mes të filmit kështu që Richard dhe rexhisori Garry Marshall i bën masazh asaj.

14. Edhe skenat e larguara janë të shkëlqyeshme. Vipstar.info


    Ky artikull nuk ka asnjë koment. Bëhu i pari!

Komento:

Shkruaj kodin!


shkronja të mbetura.