Penelope Cruz, pjesë e filmit të ri “Layover”

Penelope Cruz, pjesë e filmit të ri “Layover”

Cruz sivjet është e zënë edhe me lojën e saj në Zoolander 2, ndërsa do të luajë edhe në La Reina de Espana, film i regjisorit Fernando Trueba, dhe po ashtu në një film mbi Pablo Escobarin ku do të jetë krahas partnerit të saj në jetë, Javier Bardem.
Fituesja e çmimit Oscar, aktorja Penelope Cruz, do të jetë roli kryesor në dramën “Layover”, me regji nga Toni Kalem. Bëhet fjalë për një adaptim të librit të Lisa Zeidner.
Penelope do të jetë një grua me aftësi për të vjedhur nëpër hotele luksoze, pa paguar. Një rrjet i tërë bën këso veprime.
Cruz është edhe pjesë e produksionit të filmit bashkë me Jim Young dhe Tatiana Kelly.
Cruz sivjet është e zënë edhe me lojën e saj në Zoolander 2, ndërsa do të luajë edhe në La Reina de Espana, film i regjisorit Fernando Trueba, dhe po ashtu në një film mbi Pablo Escobarin ku do të jetë krahas partnerit të saj në jetë, Javier Bardem.

    Ky artikull nuk ka asnjë koment. Bëhu i pari!

Komento:

Shkruaj kodin!


shkronja të mbetura.