Aktualitete

A është mirë për lidhjen seksi i tepërt?

Hulumtimi i ri tregon se seksi i tepërt bën të kënaqeni më pak. Në këtë studim, çiftet e martuara të cilët kishin bërë seks të paktën një herë në muaj, por assesi më shumë se tri herë në javë, ishin ndarë në dy grupe. ...
Lexo më tepër »

5 femra rrëfejnë histori të nxehta seksi gjatë pushimeve

Vijani fajin plazhit, zhveshjes apo distancës nga puna, por ka diçka të papërshkrueshme seksi tek pushimet. Shumica e çifteve ndjehen më të relaksuar dhe më në humor kur janë larg përditshmërisë. Më poshtë janë disa femra të vërteta që tregojnë esperiencat e tyre seksuale gjatë pushimeve. ...
Lexo më tepër »

Jonida Vokshi di ta mbajë një lidhje të qëndrueshme

Jonida Vokshi në rubrikën foli në “Thumb” për marrëdhënien e saj me teatrin dhe disa detaje për komedinë e zezë, “Kujtesa e Ujit”, ku personazhe kryesore janë tri motra që bëhen bashkë për përvjetorin e vdekjes së nënës. E rolin e njërës nga këto motra, më të voglës më saktë, e luan pikërisht Jonida Vokshi. ...
Lexo më tepër »