Tregime dashurie

Pse e tradhtova burrin....?

U shkruaj, sepse kam nevojë për t’i sqaruar disa dyshime me veten, dyshime të cilat po më vrasin. E di se jam fajtore dhe nuk ka justifikim sjellja ime. Ndoshta Zoti me dënoi për padrejtësinë që ia bëra bashkëshortit tim......
Lexo më tepër »

Im vëlla u dashura në të dashurën time!

Disa vite më parë, kur mendja printe para çdo gjëje, duke parë moshatarët e mi që kishin të dashura, thash me vete: “ta bëj edhe unë një”. Kisha simpati për shumë vajza, por zemra ndalonte para njërës që me shumë mundime arrita ta bëja për vete. Isha shumë i lumtur përkrah saj....
Lexo më tepër »